Lørdag den 18. sept. 2021 - Egeskov Slot - MC Graasten - ta' en tur med os!

Ta' på tur med os - vi mødes på Torvet i Gråsten torsdage kl. 19.00
(fra september dog kl. 18.30)
Ta' på tur med os - vi mødes kl. 19 på Torvet i Gråsten
Gå til indhold

Lørdag den 18. sept. 2021 - Egeskov Slot

Program tidligere år > 2021 Program
1 MC - 1 person - 0 km
Leif kørte derfor en anden lille tur.Afgang fra Torvet kl. 09.00 - de, der møder op aftaler, hvilken rute der tages.

Egeskov inviterer alle der ankommer på motorcykel til at opleve Egeskov helt gratis. Det er et overvældende tilløbsstykke hver gang og du vil kunne se tusindevis af MCér Egeskov denne dag.

Du er velkommen til at kigge forbi og vi håber på endnu et stort motorcykeltræf. Vi sørger for, at der er noget godt til ganen og håber på rigtigt biker-vejr. Alle der ankommer på en MC kan følge skiltene til det særlige ankomst- og parkeringsområde for motorcykler. Her vil man også kunne lade sig inspirere ved en MC messe med alt fra udstyr til MC-folket til de nyeste maskiner på markedet.

Bemærk at der pga. af bevaringsmæssige hensyn og den store folkemængde, ikke er fri adgang til selve slottet for gæster med fri adgang til MC-træffet. Tillægsbillet til slottet kan dog købes på slottet.
Pris voksne 55 kr. Børn kr. 35.  

Fakta
Når du ankommer på motorcykel, skal du blot følge skiltene og vores hjælpere i gule veste, som vejleder til det særlige parkeringsområde. MCér skal ikke til hovedindgangen, men ind via godsalleen fra Holmegyden.
Der er masser af parkeringspladser på den store plæne. Husk brikker til støttefødderne.

Egeskov Slot, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup. Der er reserveret et p-område på plænen til el-motorcykler nær den hvide toiletvogn. Her er strøm. Husk kabel.

Tilbuddet om fri adgang gælder kun for gæster der ankommer på en motorcykel den 18. september fra kl. 10 – 17. Der gives ikke fri adgang for gæster på knallert eller ATV eller lignende. Biler har ikke adgang til området for MCér og henvises til Egeskovs almindelige p-plads og hovedindgang.Tilbage til indhold