Søndag den 21. sept. 2014 - Rudbøl, Cafe Fruens Vilje - MC Graasten - ta' en tur med os!

Ta' på tur med os - vi mødes på Torvet i Gråsten torsdage kl. 19.00
(fra september dog kl. 18.30)
Ta' på tur med os - vi mødes kl. 19 på Torvet i Gråsten
Gå til indhold

Søndag den 21. sept. 2014 - Rudbøl, Cafe Fruens Vilje

Program tidligere år > 2014 Program

Afgang kl. 13.00 fra Torvet

Tur til Rudbøl, Café Fruens Vilje - se mere på: http://www.fruensvilje.eu/index.html

Det var en pludselig indskydelse af køre en tur i dag, så det kom meget sent på hjemmesiden, så næste år vil vi forsøge af sende SMS ud til de, der er interesserede i at få besked.
Send derfor jeres mobilnummer til mail@mcgraasten.dk, hvis I ønsker at komme med på beskedlisten ved "pludselige tur-indskydelser".
En anden mulighed er at kigge på hjemmesidens MC'er til MC'er for at se, om nogen kører en tur eller selv lægge en tur ind.

Bjarne havde en rute liggende som han førte an med.
Den gik over Hovgård, Melskov, Tørsbøl, Undelev, Vilstrup, Bajstrup, Rens, Burkal, Søvang, Tønder, Rudbøl, hvor vi ankom til Café Fruens Vilje. Desværre er det nødvendigt at bestille plads hvis man kommer en søndag, så efter at den kvindelige del af gruppen havde kigget rundt i butikken, fortsatte vi via Højer til Møgeltønder for at få kaffe hos Mormors Cafe i stedet for.

Og vejret var så fint, at vi kunne side ude i haven og nyde tærter, æblekager, wienerbrød, kaffe og chokolade.

Da den kvindelige del af gruppen var færdige med at kigge i genbrugsbutikken overfor, fortsatte vi turen hjemad via Højer igen, Rudbøl, Rosenkranz, Aventoft, Süder Lygum til Betonstrasse og fulgte den indtil vi drejede af ved Allverdensweg. Vi kom ud nær ved Sofiedal og fortsatte på Pluskærvej til Padborg, Kruså, Sønderhav, hvor nogle af os spiste aftensmad.

4 MC - 8 personer - 173 km

Tilbage til indhold