Lørdag den 7. sept2 2013 - Fyn - MC Graasten - ta' en tur med os!

Ta' på tur med os - vi mødes på Torvet i Gråsten torsdage kl. 19.00
(fra september dog kl. 18.30)
Ta' på tur med os - vi mødes kl. 19 på Torvet i Gråsten
Gå til indhold

Lørdag den 7. sept2 2013 - Fyn

Program tidligere år > 2013 Program

Afgang kl. 09.00 fra Torvet i Gråsten

Tur til Fyn.
Kl. 09.00 kørte vi 6 MC'ere fra Gråsten mod færgelejet i Fynshavet.
Undervejs tabte vi dog Torbens kammerat Christian på sin YAMAHA, som desværre gik i stå på motorvejen mod Sønderborg. Torben kørte tilbage for at hjælpe ham, men de kom aldrig med færgen.
Vi andre 4 MC'er kørte til Fynshav og der var der nogen bøvl med at få billetter, da billetdamens internetforbindelse på den mobile billeteringsmaskine strejkede - hun vandrede rundt på ventepladsen for at se om hun kunne få signal, men nej, så vi måtte ind i billethuset for at købe billet.
På færgen var der så mange MC'ere med, at der ikke var nok remme til at spænde MC'erne fast, så derfor fik vi lov til at blive hos MC'erne på bildækket, hvis vi ville, men der var rolig sø, så vi kunne alle gå ovenpå og få en af Toves hjemmebagte.
Fra Bøjden kørte vi til Fruens Bøge - Restaurant Carslund - og fik æggekage ad libiitum. Der var dog lige rigelig med flæskesvær på.
Fra Odense kørte vi nordpå via Otterup til Bogense og fra Bogense kørte vi via meget små veje - bl.a. grusvej - til Middelfart - Café Razz på Havnegade - hvor vi fik eftermiddagskaffe og is.
Der var en vældig flot udsigt langs med kysten.
Der var dog utrolig lang ventetid for at kunne bestille, så det tog sin tid.
Fra Middelfart kørte vi over den gamle Lillebæltsbro og til Kolding og hjem via Hejlsminde. Vi holdt pause ved Haderslev Dam. I Haderslev var der jazz festival så derfor var der stor aktivitet i byen og omkring dammen.
Vi var i Gråsten ca. kl. 19.00.

4 MC (delvist 6) - 6 personer (delvist 8) - 280 km.

God og hyggelig tur - tak til Bjarne for planlægningen.

Tilbage til indhold